Celebrity

11 Ιουνίου 2024 21:26

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Παρακολούθησε τον Χρήστο Μάστορα στα γυρίσματα για την ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Καζαντζίδη

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Παρακολούθησε τον Χρήστο Μάστορα στα γυρίσματα για την ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Καζαντζίδη

-

Η ταινία "Υπάρχω" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου που θα αφηγείται τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Τον Στέλιο Καζαντζίδη θα ενσαρκώσει ο Χρήστος Μάστορας, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του ΕΚΟΜΕ ενέκρινε χρηματοδότηση για την παραγωγή της ταινίας και ο Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μαζί με τον Λεωνίδα Χριστόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Creative Greece, παρακολούθησε τα γυρίσματα από κοντά.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης φωτογραφήθηκε με μερικούς από τους συντελεστές της ταινίας και αναδημοσίευσε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Χρήστος Μάστορας διατηρούν άριστες και φιλικές σχέσεις, ενώ όπως ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", ο τραγουδιστής λόγω των πολύωρων γυρισμάτων έχει ακυρώσει αρκετές του εμφανίσεις, ενώ γι’ αυτό τον λόγο δεν θα δώσει το "παρών" και στα φετινά βραβεία Mad.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)