Celebrity

11 Ιουνίου 2024 13:20

Ξεσπά η Φαίη Σκορδά: "Πώς κοιμάται αυτός; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;"

Ξεσπά η Φαίη Σκορδά: "Πώς κοιμάται αυτός; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;"

-

Το φρικτό έγκλημα στην Ηλεία σχολίασε το πρωί της Τρίτης 11/6 η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έντασή της ενώ επέλεξε μην προβάλλει το θέμα στην εκπομπή της.

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την είδηση με το 11χρονο κορίτσι που το σκότωσε ο θείος του. Είχε καταδικαστεί για βιασμό και τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ποιος φταίει; Πώς τον αφήνεις ελεύθερο; Δεν είναι ένας άνθρωπος που ίσως έκλεψε, δεν είναι οικονομικό. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο; Τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος, καλύτερος; Να αλλάξει πώς; Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο.

Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε… Και δεν ξέρω και τι άλλο. Ας το αφήσουμε αυτό αλλά πώς ένας άνθρωπος που βλέπει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο δεν περνάει στην πράξη; Μπορεί αλλάξει το βλέμμα του; Ο τρόπος που σκέφτεται μπορεί να αλλάξει; Όταν έρχεται σε επαφή με παιδιά; Δεν αλλάζει. Ποιος φταίει; Όσο φταίει αυτός φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε ελεύθερο. Πώς κοιμάται αυτός; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά όταν αφορά στα παιδιά πώς μπορείς; Είπαμε δεν θα το παίξουμε σήμερα το θέμα… Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;», είπε ξεσπώντας η Φαίη Σκορδά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φαίη Σκορδά:  




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)