Celebrity

10 Ιουνίου 2024 21:00

Κίμων Κουρής: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο πλευρό του

Κίμων Κουρής: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο πλευρό του

-

Τα γενέθλια του γιόρτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κίμων Κουρής. Ο ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό από τον ρόλο του Σταύρου στη σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι”, πέρασε την ημέρα μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Κίμων Κουρής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό το λογαριασμό και έδειξε στους ακολούθους τους πως γιόρτασε τα γενέθλια του. Ο ηθοποιός βγήκε με τους φίλους του για ποτό και εννοείται από το πλευρό του δεν έλειπε η σύντροφος του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο Κίμων Κουρής εκτός από την βραδινή έξοδο με την παρέα του βρέθηκε και στο Release Athens Festival για την συναυλία των Offspring αυτή τη φορά με αντροπαρέα, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Αποστόλη Τότσικα και τον αδερφό του, Θανάση.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις όμορφες ευχές σας!!!Να περνάμε καλά και να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε με αυτούς που θέλουμε», έγραψε ο Κίμων Κουρής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)