Media

10 Ιουνίου 2024 14:06

Δημήτρης Πανόπουλος: Επιστρέφει στο "Καλύτερα δε γίνεται" μετά το τέλος των Ευρωεκλογών

Δημήτρης Πανόπουλος: Επιστρέφει στο "Καλύτερα δε γίνεται" μετά το τέλος των Ευρωεκλογών

-

Ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του "Fay's Time" το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06), με αφορμή την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο δημοσιογράφος, που δεν κατάφερε να εκλεγεί, μίλησε για την εμπειρία του και αποκάλυψε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο επιστρέφει και πάλι στο πόστο του στο "Καλύτερα δε γίνεται".

"Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Ήξερα από την αρχή που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία πως είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Είμαι ευγνώμων για τους 22.000 ανθρώπους που με στήριξαν, ενδεχομένως να μπορούσα και περισσότερο. Το ευχαριστήθηκα όμως. Δεν ξέρω πώς μπαίνει ο καθένας στην εκλογική διαδικασία, εγώ μπήκα με τον τελευταίο μισθό που είχα. Υπήρχαν επίσης άνθρωποι που μπήκαν τελευταία στιγμή και βγήκαν τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο. Αυτό σημαίνει ότι από τους 42 του ΣΥΡΙΖΑ ήταν λίγοι εκείνοι που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Σε άλλα κόμματα υπήρξαν άνθρωποι που «όργωσαν» την Ελλάδα και βγήκαν στην 20η θέση" ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα τον βλέπουμε και πάλι στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού.

"Επιστρέφω στη Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο, ήδη στο πόστο μου στο γραφείο θα είμαι από την Τετάρτη. Τώρα που τελείωσε ο αγώνας μπορώ να επικεντρωθώ ξανά σε αυτό. Θα συζητήσουμε αυτές τις μέρες αν θα είμαι και του χρόνου. Αν έχεις το μικρόβιο της πολιτικής, βάζεις άνω τελεία και όχι οριστική τελεία. Με υποθετικά σενάρια δεν μπορώ να μιλάω. Αν προκύψει κάποια πρόταση, θα την μελετήσω, γιατί δεν θέλω να «κρεμάσω» και την ομάδα της εκπομπής" είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)