Celebrity

10 Ιουνίου 2024 12:45

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για την Ιωάννα Τούνη, τη Super Κική και τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για την Ιωάννα Τούνη, τη Super Κική και τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου

-

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό ΣουΣου" που τη συνάντησε στο φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε με τον Fipster στην Πλάκα.

Η γνωστή Youtuber και επιχειρηματίας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το σκηνικό με την Ιωάννα Τούνη στην Μύκονο, τη Super Κική, αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου.

"Εάν ήμουν στη θέση της Ιωάννας Τούνη, θα θεωρούσα παραβίαση της προσωπικής μου ζωής να κυκλοφορούν πλάνα μου από έναν ιδιωτικό χώρο που είχα νοικιάσει, δημόσια. Αν ήμουν με το παιδί μου, ή φορώντας το μαγιό μου, γενικά σε άβολες σκηνές που δεν θα ήθελα να φανούν, έχει κάποιος δικαίωμα από τον ιδιωτικό μου χώρο να βγάλει πλάνα και να το δείξει στην τηλεόραση; Νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να έχει αυτό το δικαίωμα. Βρίσκω πολύ δικαιολογημένη την ένταση της Ιωάννας, είναι παραβιαστικό κατά τη γνώμη μου" ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε ερώτηση για την κόντρα της Super Κικής με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και το επεισόδιο με τους δημοσιογράφους, η ίδια τόνισε: "Όταν υπάρχει μια ετοιμόγεννη γυναίκα, δεν γίνεται να βιώνει τόσες μεγάλες ταραχές, έπρεπε να υπάρχει ένα όριο και να μην ξεπερνιέται. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και θα πρέπει να μπει στην εξίσωση. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της όταν είπε για τους δημοσιογράφους “μη κανονική δουλειά”. Ίσως ήταν μια άτυχη στιγμή, έπρεπε να αντιμετωπίσει και ένα δικαστήριο. Έχει περάσει από διάφορες δουλειές και γνωρίζει τις δυσκολίες, θα έπρεπε να είχε ενσυναίσθηση σε αυτό το κομμάτι".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο της φίλης της Αθηνάς Οικονομάκου, η Μαίρή Συνατσάκη τόνισε: "Η Αθηνά Οικονομάκου δεν κρύβεται, είναι μια χαρλα, είναι σε πολύ καλή φάση. Δεν κάνουμε πολλή παρέα εκτός επαγγελματικού πλαισίου".

Δείτε όσα ειπώθηκαν από το 8ο λεπτό και μετά:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)