Celebrity

10 Ιουνίου 2024 11:59

Coldplay: Το χειρόγραφο μήνυμα στον ZAF μετά την εμφάνισή του στη δεύτερη συναυλία τους! (Φωτό)

Coldplay: Το χειρόγραφο μήνυμα στον ZAF μετά την εμφάνισή του στη δεύτερη συναυλία τους! (Φωτό)

-

Δυο μοναδικές συναυλίες στο ελληνικό κοινό χάρισαν οι Coldplay στο ΟΑΚΑ.

Το διάσημο συγκρότημα το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα και οι χιλιάδες θαυμαστές τους, τους αποθέωσαν.

Στη δεύτερη συναυλία των Coldplay και όσο βρισκόταν στη σκηνή ο Κρις Μάρτιν, ο ίδιος επέλεξε έναν Έλληνα τραγουδιστή να κάνει μια εμφάνιση - έκπληξη!

Ο λόγος για τον ZAF.

Ο frontman των Coldplay λάτρεψε το "Πες", το viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, θεωρώντας το ταιριαστό με τη μουσική του παγκοσμίου φήμης γκρουπ.

Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς η συνύπαρξή τους να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό.

Ο Κρις Μάρτιν έπαιξε το "Πες", στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μία απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές.

Η ανάρτηση του ZAF στο Instagram

Λίγο μετά την εμφάνισή του στη σκηνή, ο ZAF δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χειρόγραφο μήνυμα που έλαβε από τους Coldplay.

«Αγαπητέ ZAF. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που συμμετείχες στο show μαζί μας! Με αγάπη Coldplay», έγραφε το μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Coldplay - Zaf

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)