Celebrity

09 Ιουνίου 2024 16:30

Πάνος Κατσαρίδης: Η on air αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά! "Ήταν μαζί στα γενέθλιά του"

Πάνος Κατσαρίδης: Η on air αποκάλυψη για τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά! "Ήταν μαζί στα γενέθλιά του"

-

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του το μεσημέρι της Κυριακής 9/6 μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκαν στη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης που είναι πολύ καλός φίλος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα που έγιναν πριν δύο εβδομάδες ήταν και η Μαρία Αντωνά.

«Γελούσε διάπλατα και ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό, που όντως είναι μοναχικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω σχέση. Και σε σχέση να είσαι, πάλι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό. Προφανώς κι ο Γιώργος δεν ήταν όλα αυτά τα χρόνια μόνος του. Τώρα αν ισχύει ότι είναι μαζί με τη Μαρία Αντωνά κι ότι το άφησαν να διαρρεύσει, σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Πάνο μου να σε ρωτήσω, είχε ο Γιώργος Λιάγκας τα γενέθλιά του. Ήσουν κι εσύ στα γενέθλια. Η Μαρία ήταν;» ρώτησε ο παρουσιαστής τον Πάνο Κατσαρίδη και εκείνος του απάντησε καταφατικά.

«Άρα, ήταν. Μα, κι εγώ έχω βρεθεί σε ίδιο τραπέζι με τη Μαρία και τον Γιώργο, αλλά δεν έκατσα να ρωτήσω τι συμβαίνει» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθo βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)