Celebrity

09 Ιουνίου 2024 10:30

Coldplay: Στo ΟΑΚΑ για τη συναυλία Λίαμ Χέμσγουορθ, Κάιλι Μινόγκ, Λουκ Έβανς και Τζο Τζόνας (βίντεο)

Coldplay: Στo ΟΑΚΑ για τη συναυλία Λίαμ Χέμσγουορθ, Κάιλι Μινόγκ, Λουκ Έβανς και Τζο Τζόνας (βίντεο)

-

Coldplay έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου την πρώτη τους συναυλία επί ελληνικού εδάφους, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο "Music of the Spheres" και εντυπωσίασαν τους πάνω από 60.000 fans τους που πήγαν στο ΟΑΚΑ.

Τις δύο μοναδικές sold out συναυλίες στη χώρα μας αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότεροι από 120.000 θεατές.

Μάλιστα από τα περίπου 122.000 εισιτήρια που έχουν πουληθεί και για τις δύο συναυλίες, τα 40.000 αγοράστηκαν από ξένους fans του συγκροτήματος που έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία και Airbnb διαμερίσματα της Αθήνας.

Μάλιστα, εκτός από τους Έλληνες celebrities που πήγαν το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, είχαμε και αέρα Χόλυγουντ.

Αυτό καθώς τη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα παρακολούθησαν από κοντά οι Κάιλι Μινόγκ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζο Τζόνας και Λουκ Έβανς, οι οποίοι δεν δίστασαν να κάνουν γνωστή την παρουσία τους με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από τον Λουκ Έβανς, βλέπουμε τον Τζο Τζόνας να κρατάει το κινητό και καταγράφει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους να χορεύουν υπό τους ήχους των Coldplay.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)