Celebrity

08 Ιουνίου 2024 23:54

Κώστας Σλούκας: Η ανάρτηση στήριξης της συζύγου του μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Κώστας Σλούκας: Η ανάρτηση στήριξης της συζύγου του μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

-

Μία ανάρτηση στήριξη προς τον σύζυγό της, Κώστα Σλούκα, πραγματοποίησε η Μαρία Δαρσινού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά το επεισοδιακό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Παρασκευής 7/6 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά το κλίμα στο γήπεδο του ΣΕΦ ήταν έντονο καθώς οι φίλαθλοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Κώστα Σλούκα.

Έτσι, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση έδειξε την φανέλα του με τα 7 αστέρια του Παναθηναϊκού κάτι που εξαγρίωσε την κερκίδα.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε καθώς λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Αϊζέια Κάνααν από τον Ολυμπιακό έκανε μια χειρονομία υποννούμενο για τα λεφτά που πήρε ο Κώστας Σλούκας από τον Παναθηναϊκό ώστε να εγκαταλείψει τους ερυθρόλευκους.

 Η Μαρία Δαρσινού η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους θέλησε να στηρίξει και δημόσια τον αγαπημένο της δημοσιεύοντας ένα Instagram story που έγραφε: «Για γέλια» αλλά και μία δευετρη φωτογραφία που δείχνει τον Κώστα Σλούκα να δείχνει τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού.

σλούκας

σλούκας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)