Celebrity

08 Ιουνίου 2024 19:59

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της! "Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω ξανά σύντομα"

Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη της! "Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω ξανά σύντομα"

-

Μία επιστολή έστειλε η Κέιτ  Μίντλετον σε μια στρατιωτική μονάδα προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη αφού δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην παρέλαση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για καρκίνο τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της πως ελπίζει να επιστρέψει πολύ σύντομα στα καθήκοντά της.

«Το να είμαι Συνταγματάρχης παραμένει μια μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να κάνω τον χαιρετισμό στη φετινή Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη (Colonel's Review). Σας παρακαλώ μεταφέρετε τη συγγνώμη μου στο Σύνταγμα, εντούτοις ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους ξανά πολύ σύντομα», έγραψε η Κέιτ σε μια επιστολή προς τον επικεφαλής του συντάγματος των Ιρλανδών Φρουρών.

Η επίσημη πρόβα Colonel's Review λαμβάνει χώρα μία εβδομάδα πριν από μια σημαντικότερη παρέλαση προς τιμή των γενεθλίων του μονάρχη, ως μέρος των εορτασμών Trooping the Colour και η Κέιτ είναι συνταγματάρχης των Ιρλανδών Φρουρών, που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση.

Να θυμίσουμε ότι πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, είπε τον περασμένο μήνα ότι η Κέιτ, η σύζυγός του, «πάει καλά».

Η ίδια αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία, αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, στις αρχές της χρονιάς.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)