Celebrity

08 Ιουνίου 2024 15:00

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Μαρίας Αντωνά: "Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον "εκθέτει", εκτός αν..."

Ναταλία Γερμανού για δηλώσεις Μαρίας Αντωνά: "Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον "εκθέτει", εκτός αν..."

-

Τις φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα ζευγάρι με τη Μαρία Αντωνά, σχολίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο "Καλύτερα δε γίνεται" η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Με αφορμή τον τρόπο που απάντησε η Μαρία Αντωνά, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν πράγματι είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

"Αυτό το βίντεο θα άρεσε στον Γιώργο όταν το είδε; Λέω τώρα εγώ. Η απάντηση (της Μαρίας Αντωνά)! Δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω, η οποία είναι μία έμμεση επιβεβαίωση… Θα της είπε "καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές;" Σκέφτομαι φωναχτά!

Γιατί να πει ο (Γιώργος Λιάγκας) ότι είναι μοναχικός ο βίος; Γιατί να μην πει πως είναι μοναχικός μέχρι να πάψει να είναι; Εγώ αυτό θα έλεγα αν θα ήθελα να αφήσω μία αιχμή.

Απλώς θα πω κάτι για να το κλείσω! Ότι επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ τον έρωτα και να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και το λέω μέσα από την καρδιά μου και το τονίζω, αλλά θεωρώ ότι, όπως δεν μας αρέσει όταν ένας άντρας αφήνει υπονοούμενα ή αιχμές για μία σχέση του με μία κυρία είτε είναι φρέσκια είτε κρυφή…

Δεν λέμε πάντα ότι ένας κύριος δεν εκθέτει μία κυρία; Και το λέω εγώ πιστέψτε με που κι αν δεν έχει κάνει ο Γιώργος την προσωπική μου ζωή φύλλο και φτερό. Το ίδιο ισχύει όμως και για μία γυναίκα. Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον «εκθέτει», εκτός αν το έχουν συμφωνήσει. Αν όμως δεν το έχουν συμφωνήσει, καλό είναι να είναι και οι δύο πλευρές στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν μιλά ο ένας, δεν μιλά κι ο άλλος" τόνισε η Ναταλία Γερμανού.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)