Celebrity

08 Ιουνίου 2024 14:00

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου: "Με το που έσκασε αυτό, δε κρύφτηκα"

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου: "Με το που έσκασε αυτό, δε κρύφτηκα"

-

Με αφορμή τις φήμες περί σχέσης της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και το γεγονός πως κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει όσα λέγονται και γράφονται, η Σίσσυ Χρηστίδου προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι".

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες για την ίδια και τον Γιάννη Στάνκογλου και τόνισε πως από την πρώτη στιγμή οι δυο τους βγήκαν και διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι.

"Από τις αντιδράσεις περιμένεις. Δε το έπαθα εγώ φέτος αυτό με τον Γιάννη (Στάνκογλου), που έπρεπε να βγούμε με τον άνθρωπο να κάνουμε την ανακοίνωση; Εγώ με το που έσκασε αυτό, δε κρύφτηκα, βγήκα αμέσως και είπα ότι δεν ισχύει τίποτα και με τον άνθρωπο οι σχέσεις μας είναι τυπικές.

Εμένα όταν είχε βγει αυτό για μένα και είχα μιλήσει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τίνα Μεσσαροπούλου, αυτό τους είχα ρωτήσει, που το βασίζουν όλο αυτό, ρώτησα, “μας έχετε δει ποτέ μαζί, να κάνουμε έστω παρέα;”. Τίποτα δεν υπήρχε με τον Γιάννη. Εδώ υπάρχει μια βάση, αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν έξω" είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)