Celebrity

08 Ιουνίου 2024 12:29

Χρηστίδου για Λιάγκα-Αντωνά: "Είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου για αυτή τη σχέση από άνθρωπο της τηλεόρασης"

Χρηστίδου για Λιάγκα-Αντωνά: "Είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου για αυτή τη σχέση από άνθρωπο της τηλεόρασης"

-

Τις φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να είναι ζευγάρι, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στο "Χαμογέλα και πάλι" η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Με αφορμή μάλιστα το γεγονός πως κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής τις φήμες περί σχέσης, η παρουσιάστρια συμπέρανε πως όντως ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ζευγάρι.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως και στη δική της περίπτωση, όταν οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου, τόσο η ίδια, όσο και ο ηθοποιός το διέψευσαν αμέσως.

"Μου αρέσουν πολύ ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Θέλετε να μου πείτε ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις της Μαρίας, αμφιβάλλετε; Μα το είπε η κοπέλα. Λέει η Μαρία: "δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω". Αν βγω εγώ για φαγητό με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) και πω εγώ κάτι τέτοιο, εσύ τι θα καταλάβεις; Είναι ξεκάθαρο ναι.

Δεν είναι σαν να το παραδέχομαι; Αλλιώς θα έλεγα «Τι λέτε καλέ; Με τον Κωνσταντίνο που είναι φίλος μου;» Η Βάλια το λέει γιατί έχει πει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Επειδή σε αυτά θέλω να είμαι πολύ προσεκτική. Εδώ θεωρώ ότι είναι εμφανές. Θα το είχαν διαψεύσει. Είχε πολλές ευκαιρίες να πει ο Γιώργος ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Για μένα η αντίδρασή τους το επιβεβαιώνει, η φωτογραφία δηλαδή δεν έδειχνε τίποτα. Εγώ θέλω να σας πω ότι πριν το ρεπορτάζ του Νάσου και την είδηση της Σταματίνας, είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου για αυτή τη σχέση από άνθρωπο της τηλεόρασης.

Δεν θα έβγαινα ποτέ να το πω. Δεν το έπαθα εγώ αυτό φέτος με τον Γιάννη; Εγώ με το που έσκασε δεν κρύφτηκα, βγήκα και είπα ότι δεν ισχύει τίποτα! Η αντίδρασή τους… Αν δεν υπήρχε τίποτα, αυτές θα ήταν οι αντιδράσεις;

Εδώ υπάρχει μια βάση, ότι κυκλοφορούν μαζί έξω. Αν δεν είναι φίλοι, σημαίνει ότι δεν τους προβληματίζει να μείνει αυτό κρυφό" είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos