Celebrity

08 Ιουνίου 2024 11:30

Τζένιφερ Άνιστον: "Λύγισε" για τα "Φιλαράκια" - "Μη με κάνεις να κλάψω"

Τζένιφερ Άνιστον: "Λύγισε" για τα "Φιλαράκια" - "Μη με κάνεις να κλάψω"

-

Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη της Κουίντα Μπράνσον στο τελευταίο επεισόδιο "Actors On Actors" του Variety στο YouTube και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα "Φιλαράκια", που γίνονται σύντομα 30 ετών.

Η Τζένιφερ Άνιστον, που έγινε παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή μέσα από τον ρόλο της Ρέιτσελ στην επιτυχημένη σειρά, ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας τόσο για την περίοδο εκείνη, όσο και για τον Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023.

Όταν δέχτηκε ερώτηση για τα "Φιλαράκια", η ηθοποιός ανέφερε συγκινημένη: "Μην με κάνεις να κλάψω".

Η Τζένιφερ Άνιστον στη συνέχεια "λύγισε" και ζήτησε ένα χαρτομάντηλο για να σκουπίσει τα μάτια της.

Κατόπιν, περιέγραψε την μέρα που τα "Φιλαράκια" θα έκαναν πρεμιέρα, λέγοντας: "Είναι τόσο παράξενο ακόμα και να σκεφτείς ότι είναι 30 ετών. Γιατί θυμάμαι την ημέρα που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση, στο NBC, ο Μάθιου και εγώ τρώγαμε κάπου μεσημεριανό και ξέραμε ότι η Λίζα θα έβαφε τα μαλλιά της. Οπότε τρέξαμε στο κομμωτήριο και πλησίασα κρυφά -ήταν στο νεροχύτη- και πήρα τη βρύση από τον τύπο που υποτίθεται ότι θα το έκανε και απλά άρχισα να της πλένω τα μαλλιά. Σίγουρα ξέφυγε από τον έλεγχο και αυτό ήταν ατυχές. Αλλά ο ενθουσιασμός που είχαμε, μοιάζει σαν χθες".

Για τους συμπρωταγωνιστές της στα "Φιλαράκια" η Τζένιφερ Άνιστον είπε: "Είναι μια παντοτινή οικογένεια".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: afpforum

Δείτε το βίντεο μετά το 31:46'

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)