Celebrity

07 Ιουνίου 2024 19:26

Μαρίνα Ψάλτη: "Είπα ψέματα για την υγεία του Γιάννη Φέρτη και πολύ καλά έκανα. Ο θάνατός του ήταν μια φρικτή ανακούφιση"

Μαρίνα Ψάλτη: "Είπα ψέματα για την υγεία του Γιάννη Φέρτη και πολύ καλά έκανα. Ο θάνατός του ήταν μια φρικτή ανακούφιση"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου η Μαρίνα Ψάλτη.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά από αρκετά χρόνια και μετά τον θάνατο του συζύγου της και επίσης σπουδαίου ηθοποιού, Γιάννη Φέρτη.

Η Μαρίνα Ψάλτη αναφέρθηκε στην ασθένεια του Γιάννη Φέρτη, τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τον λόγο που αποφάσισε να πει ψέματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Όσα είπε η Μαρίνα Ψάλτη

«Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δύσκολα. Έχω 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε. Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και πολύ καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο - δεν θέλω να πω όνομα - να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσει. Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: "δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους".

Πέρασα πάρα πολλά στάδια. Το πρώτο ήταν ότι δεν ήθελα να το αποδεχτώ πριν πεθάνει. Μετά ήρθε θυμός, μετά πανικός, απελπισία και μετά δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κάποιος μου είπε ότι γεννιόμαστε με τα μάτια μας μπροστά. Είμαι σε μία φάση που προσπαθώ πάρα πολύ να βρω έναν τρόπο να ζήσω. Θα τα καταφέρω. Επειδή με καλέσατε, είχα φοβερό τρακ γιατί είναι η πρώτη φορά που μιλάω και η τελευταία βέβαια.

Αυτή η αρρώστια είναι πάρα πολύ σκληρή που τους τρομάζει τους ανθρώπους. Ο Γιάννης ήταν η αγάπη της ζωής μου και λύγισα. Πάθαινα πανικούς. Είναι ακριβώς αυτό που είπε η Ράντου, ένα θρίλερ καθημερινά. Και η μητέρα μου από το ίδιο πράγματα έφυγε, δύο χρόνια πριν διαγνωστεί ο Γιάννης. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο που δεν το ξέρεις και γίνεσαι και για αυτόν κάτι άλλο. Δεν με καταλάβαινε μέχρι τέλους.

Όλα είναι πληγωτικά. Πολλές φορές έλεγα οι φίλοι του γιατί δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Δεν τους κατηγορώ όμως. Είναι κάτι που δεν θέλουν να το πλησιάζουν, δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Πήρα πάρα πολλή αγάπη.

Ο θάνατος ήταν μια φρικτή ανακούφιση. Γενικά είμαι ειλικρινής και μέχρι τώρα δεν βγήκα να πω γιατί είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν είναι όλα για πούλημα. Είναι κι ένας τρόπος να το ξορκίσω. Ήταν μια τελείως διαφορετική κατάσταση γιατί στη συνείδησή μας ο γονιός ξέρουμε ότι θα φύγει παρότι δεν είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας από τους γονείς μου. Όμως εγώ τον Γιάννη δεν τον είδα σαν γέρο που θα “φύγει”. Το σπίτι είναι άδειο και πονάει πολύ.

Όταν έπρεπε να νοσηλευτεί και ήμασταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο υπήρχαν στιγμές που λύγιζα. Ήταν μια τραπεζοκόμος που μου έφερε ένα σταυρουδάκι και με τσάκισε. Υπήρχαν άνθρωποι που μου πρόσφεραν χωρίς να με ξέρουν. Στο νοσοκομείο που τον έβλεπα στα πολύ δύσκολα είπα ότι πρέπει να “φύγει”, δεν είναι αυτό ζωή. Το πίστευα και δεν το πίστευα. Όταν έγινε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έχω ακόμα στο χέρι μου την αφή του. Είχα γίνει Κέρβερος, δεν ήθελα να τον δούνε. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία. Ήθελα να τον προστατέψω», είπε η Μαρίνα Ψάλτη.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)