Celebrity

07 Ιουνίου 2024 11:44

Δημήτρης Κόκοτας: Η απάντηση της αδερφής του στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τη θεραπεία Ρέικι

Δημήτρης Κόκοτας: Η απάντηση της αδερφής του στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για τη θεραπεία Ρέικι

-

Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, μίλησε τηλεφωνικά στη "Super Κατερίνα" και απάντησε για τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ανέφερε πως τη μέρα που ο τραγουδιστής υπέστη την ανακοπή, η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με θεραπεία Ρέικι, που γνωρίζει.

"Εκείνη τη μέρα είχε το άγχος της πρόβας, μου είπε ότι θα τα πούμε μετά. Αυτό ήταν όλα. Μιλήσαμε γύρω στις 2-3 το μεσημέρι. Δεν επιβεβαιώνω κανέναν για το αν ήταν αγχωμένος. Άγχος έχει οποιοσδήποτε θέλει να είναι ευσυνείδητος στη δουλειά του. Βεβαίως ήταν αγχωμένος κι εγώ αγχώνομαι όταν είμαι στη δουλειά μου κι εσείς και όλοι μας.

Δεν γνωρίζω αν βοήθησε η θεραπεία Ρέικι τον Δημήτρη. Δεν το γνωρίζω αυτό. Δε μπορώ να γνωρίζω. Την Τραϊάνα δεν τη γνωρίζω, ξέρω όμως ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δημήτρη και εύχομαι να ξαναέχει και στο μέλλον.

Σέβομαι αυτό που είπε και η κυρία Γκαγκάκη, δεν έχω παρακολουθήσει όμως τι είπε η Τραϊάνα για να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Σέβομαι όμως την άποψή της στο κομμάτι που το αναφέρει εκείνη. Η σύζυγος του Δημήτρη, η Κατερίνα, τον βοηθάει πολύ" είπε η Έλλη Κόκοτα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)