Celebrity

07 Ιουνίου 2024 11:13

Ματίνα Παγώνη: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία και η πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ματίνα Παγώνη: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία και η πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

-

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της Τραϊάνας Ανανία, η οποία μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα και τη μέρα που ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα, τόνισε ότι έβλεπε το ταίρι της στο J2US να καταρρέει, καθώς είχε πολύ άγχος συσσωρευμένο. Μάλιστα η Τραϊάνα Ανανία ανέφερε, ότι τη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη την ανακοπή, η ίδια πήρε την άδειά του να τον ανακουφίσει με πρακτική Ρέικι, που γνωρίζει.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωινό της Παρασκευής (07/06) η Ματίνα Παγώνη, η οποία ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, αλλά και για τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού.

"Δεν θα σχολιάσω τίποτα από αυτά, δεν μπαίνω σε αυτή την ιστορία παρά μόνο στο ιατρικό κομμάτι του κυρίου Κόκοτα. Αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί εδώ και αρκετές ημέρες στη ΜΑΦ, θέλει πολύχρονη αποκατάσταση.

Όταν κάποιος παθαίνει έμφραγμα, μακάρι δίπλα του να υπάρχει ένας γιατρός ή ένας νοσηλευτής. Κανένας άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ασθενή και καλό είναι σε αυτές τις καταστάσεις γρήγορα να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ, να κάνουν όσα πρέπει οι γιατροί, οι νοσηλευτές και ο ασθενής να φύγει για το νοσοκομείο" είπε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε: "Η κατάσταση του κυρίου Κόκοτα αυτή τη στιγμή είναι σταθερή, το έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό. Αντιδρά στα επώδυνα και αυτό είναι σημαντικό. Παρακολουθείται από την ομάδα και γίνεται απεικονιστικός έλεγχος ανά τακτά διαστήματα για να δούμε την εξέλιξη και σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλος.

Βεβαίως και τον βοηθά πάρα πολύ το ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους, γιατί στη ΜΕΘ είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχει δίπλα του δικούς του ανθρώπους, του βάζουν μουσική. Θέλει χρόνο, είναι πολύχρονη η αποκατάσταση σε αυτά τα περιστατικά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο και είναι θέμα του οργανισμού.

Το άγχος δεν μπορεί να το μετρήσει κανένας, άλλοι το εξωτερικεύουν και άλλοι το κρατάνε μέσα τους. Σε αυτά τα θέματα δεν χρειάζεται να μιλάει κανείς. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει, να μπορέσει να νικήσει και να πάει στο σπίτι του. Τα λόγια είναι περιττά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)