Celebrity

06 Ιουνίου 2024 20:20

Πάολα: Η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου που εμφανίζεται μετά την είδηση ότι μπαίνει λουκέτο έπειτα από καταγγελίες

Πάολα: Η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου που εμφανίζεται μετά την είδηση ότι μπαίνει λουκέτο έπειτα από καταγγελίες

-

Μετά από καταγγελίες για ηχορύπανση από τους κατοίκους μπήκε λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις, με το θέμα να φτάνει μέχρι και την εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Οι ίδιες πληροφορίες, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο δήμος, ο οποίος πλέον με απόφασή του προχωρά στη σφράγιση του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος.

Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 6/6 το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα και ο Ηλίας Καμπακάκης απάντησε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας πως το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά.

«Ο Πολυχώρος του Μύλου λειτουργεί ως νομίμως αδειοδοτημένος ως χώρος διενέργειας παραστάσεων , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4229/2014. Στα πλαίσια του νόμου έχει λάβει και φέτος άδεια διενέργειας παραστάσεων η οποία είναι σε ισχύ και ως εκ του οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα κανονικά. Εκ μέρους της επιχείρησης, Σωτηρία Πανουσάκη, Δικηγόρος Παρ Αρείω Παγω».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

πάολα

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)