Celebrity

06 Ιουνίου 2024 13:59

Φαίη Σκορδά για Άρη Σοϊλέδη: "Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, δεν μπορείς να λες ότι σε κουράζει η δημοσιότητα"

Φαίη Σκορδά για Άρη Σοϊλέδη:  "Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, δεν μπορείς να λες ότι σε κουράζει η δημοσιότητα"

-

Τις δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη στη Δάφνη Καραβοκύρη σχολίασε με τους συνεργάτες της την Πέμπτη 6/6 η Φαίη Σκορδά μέσα από το Fay's Time. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή πήρε τον λόγο και ανέφερε:

«Συμπαθέστατος ο Άρης αλλά κάποιες φορές, αν είναι πράγματα πολύ σημαντικά σε εμάς, τα προστατεύουμε. Λέει ο Άρης ότι δεν μπορεί τη δημοσιότητα και ότι είναι πολύ κουραστικό να σε περιμένουν για δηλώσεις έξω από εκεί που πας να κάνεις το χόμπι σου. Όταν λοιπόν αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για σένα, επιλέγεις να μην πας για συνέντευξη στη Δάφνη Καραβοκύρη.

Ξέρεις ότι αυτό θα πυροδοτήσει πράγματα και μετά θα γίνει αναπαραγωγή από τις εκπομπές και τα sites. Δεν είσαι τραγουδιστής, δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, είσαι ποδοσφαιριστής. Άρα αξιολογείς ποια είναι η προτεραιότητά σου.

Θεωρείς ότι είναι πολύ κοστοβόρο και ψυχοφθόρο να σε κρίνουν, να σε παίζουν τα sites και να ασχολούνται μαζί σου; Τότε κάνεις άλλες επιλογές. Εάν όμως κάνεις αυτή την επιλογή, πήγε και στο Survivor, υποστήριξέ το. Εγώ δεν μπορώ το “ναι αυτό” και “αλλά εκείνο”. Δεν μπορείς να το λες αυτό, γιατί δεν πήγε σε μία εκπομπή για τη δουλειά του, δεν ήταν υποχρεωμένος. Εκεί είναι η ένστασή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)