Celebrity

06 Ιουνίου 2024 12:29

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

-

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, μετά από το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, «χρειάζεται πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του. Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και εκεί έχει περισσότερο χρόνο για επαφή με τους δικούς του ανθρώπους. Είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνετε. Γίνονται έλεγχοι για τον εγκέφαλό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε την εξέλιξη τους επόμενους μήνες».

Η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε, επίσης, ότι ο τραγουδιστής αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει δική του αναπνοή και οι ειδικοί, προσπαθούν με μουσική να τον βοηθήσουν. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος και η μητέρα του έχουν επιλέξει κομμάτια από έντεχνη μουσική την οποία βάζουν και ακούει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)