Celebrity

06 Ιουνίου 2024 10:29

Ελένη Χατζίδου: "Η Φαίη Σκορδά με την πρώτη ευκαιρία χαιρέτησε τον ΣΚΑΙ, υπάρχουν και όρια"

Ελένη Χατζίδου: "Η Φαίη Σκορδά με την πρώτη ευκαιρία χαιρέτησε τον ΣΚΑΙ, υπάρχουν και όρια"

-

Τα όσα ακούγονται για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΙ στο MEGA συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης (6/6).

«Κάποια στιγμή δεν έπρεπε να τα πει; Εσείς το καταλάβατε ότι αυτό έγινε μάλλον τελευταία στιγμή; Άσε με να έχω εγώ την άνεση να μπορώ να επιλέξω. Μπορεί να το ακούσω και να θέλω να είμαι μαζί σου στη δύσκολη στιγμή αλλά δώσε μου το δικαίωμα της επιλογής», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου με την Λιλή Πυράκη να αναφέρει:

«Εγώ τη βλέπω πρώτη φορά να απαντάει και να δείχνει ότι αναγκάστηκε να το κάνει αυτό με την αλλαγή ώρας. Όταν δεν έχεις όντως την πολυτέλεια της επιλογής, αναγκάζεσαι να δεχθείς πράγματα που ίσως σε άλλη περίπτωση να μην τα δεχόσουν».

Τον λόγο μετά πήρε η Μαίρη Αργυριάδου και τόνισε:

«Εδώ μιλάμε για ένα deal για το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φαινόταν ότι δεν ήταν ικανοποιημένη».

Με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει ξανά τον λόγο: «Εγώ πιστεύω ότι τώρα δεν εννοούσε για την πολυτέλεια των χρημάτων, όσο για το ότι δεν είναι ωραίο να μένεις μία σεζόν εκτός. Δεν της στοίχισε, καταλαβαίνω, ακόμα και η αλλαγή της ώρας, ότι η Φαίη Σκορδά υποβιβάστηκε. Είδες όμως; Με την πρώτη ευκαιρία και την πρώτη πρόταση… χαιρέτησε. Αν είχαν φερθεί διαφορετικά, θα έλεγε: παιδιά, εγώ μαζί σας. Υπάρχουν και όρια. Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται, σε υποτιμάει, σε υποβιβάζει, κάποια στιγμή, ακόμα και την οικονομική πολυτέλεια να μην έχεις, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να σε σεβαστεί ο άλλος ως επαγγελματία παρά να συνεχίσεις και να σε τρώει αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)