Celebrity

06 Ιουνίου 2024 09:40

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τον Άρη Σοϊλέδη & η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά μετά τις φήμες για σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για τον Άρη Σοϊλέδη & η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά μετά τις φήμες για σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

-

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα σχόλιο για εκείνον, ενώ αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Μαρία Αντωνά μετά τις φήμες που ακούγονται ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εκείνον, καθώς δεχόταν μηνύματα στα social media από διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιογράφους αλλά και πρόσωπα από το κοντινό του περιβάλλον, μετά από τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά.


Η παρουσιάστρια, ανέφερε σχετικά: «Θέλω να πω για τον Άρη ότι είναι δύσκολη η δημοσιότητα αλλά γιατί την επιζητούμε τότε; Η δημοσιότητα είναι δύσκολη γιατί δεν είναι αλά καρτ. Όταν γίνεις δημόσιο πρόσωπο και η ζωή σου αφορά τον κόσμο, δεν μπορείς αν επιλέγεις εσύ πότε θα σε συζητήσουν. Είναι και για καλό είναι και για κακό».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά και σημείωσε: «Εγώ που μίλησα με το Μαράκι την είδα πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη και της εύχομαι τα καλύτερα γιατί την έχω στην καρδιά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)