Media

05 Ιουνίου 2024 21:19

Maestro: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς - Η συγκίνηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Maestro: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς - Η συγκίνηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

-

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του Maestro να βγήκε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι ηθοποιοί συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο, ο οποίος θα αποτελείται από 4 επεισόδια, τα οποία θα βγουν τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης! Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτές ήταν οι σκηνές που τον δυσκόλεψαν περισσότερο στο "Maestro"

Σήμερα η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση και έκανε γνωστό πως τα γυρίσματα στους Παξούς ολοκληρώθηκαν. Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν φανερά συγκινημένη, όπως είδαμε στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.  

«Wrap Παξών . Γιατί κλαις ; Με ρωτάνε. Γιατί η ιστορία μας αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το νησί. Γιατί εδώ γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Εδώ αγάπησα , εδώ κολύμπησα , εδώ βούτηξα στη χαρά και την ανυπομονησία να έρθω πάλι και πάλι και πάλι. Αυτό το νησί δεν θα είναι ποτέ το ίδιο αν δεν είμαστε όλοι μαζί . Για αυτό δεν είναι κακό να κλαίμε και να λέμε ευχαριστώ για όλα όσα μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα ΜΑΖΙ. Ευχαριστώ νησί είσαι μια φωλιά γεμάτη δύναμη», έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)