Media

10 Ιουνίου 2024 14:40

Ψυχοκόρες - Spoiler: Η Φρόσω σκοτώνει τον αστυνόμο

Ψυχοκόρες - Spoiler: Η Φρόσω σκοτώνει τον αστυνόμο

-

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες".

Μεταξύ άλλων, με δραματικό τρόπο ολοκληρώνεται η σχέση συμφέροντος και εξάρτησης που συνάπτει η Φρόσω με τον αστυνόμο Βελλή. Οι δυο τους, από τη στιγμή που ο άντρας ανέλαβε την εξουσία στην περιοχή, έχουν συχνές και στενές επαφές.

Μάλιστα, χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλο στις εκάστοτε υποθέσεις τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού "MyTv", ο Βελλής εμπλέκεται ενεργά με την υπόθεση των αρχαίων αντικειμένων που βρήκε ο Στράτος στο οικόπεδο του Νάτση και σκοπεύει να κρατήσει για τον εαυτό του τα ευρήματα, προκειμένου να τα πουλήσει σε αρχαιοκάπηλους και να πλουτίσει.

Άλλωστε, ο κυνικός αστυνόμος έχει φροντίσει να κάνει από νωρίς φανερές τις προθέσεις του πως τον ενδιαφέρουν μόνο το χρήμα και η εξουσία.

Η Φρόσω, από την πλευρά της, κάποια στιγμή ανακοινώνει στον Βελλή ότι θέλει να σταματήσει να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του και να μείνει μακριά από τη ζωή της, διότι οι δυο τους ύστερα από μία σειρά γεγονότων έρχονται σε ρήξη.

Ψυχοκόρες - Η δολοφονία του Βελλή

Ένα βράδυ ο ισχυρός άντρας φτάνει στο σπίτι της Ευανθίας με άγριες διαθέσεις και με σκοπό να λογαριαστεί μαζί της. Εκεί βρίσκονται η Νάτσαινα και η ψυχοκόρη της. Τότε ξεσπάει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Βελλή και στη Φρόσω.

Η κοπέλα, θέλοντας να απαλλαγεί μια για πάντα από τον αστυνόμο, τον πυροβολεί εν ψυχρώ, αφαιρώντας του τη ζωή. Η δολοφονία λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια της Ευανθίας, η οποία είναι τρομοκρατημένη με τα όσα άκουσε και είδε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)