Celebrity

05 Ιουνίου 2024 21:40

Ολίβια Μαν: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη διπλή μαστεκτομή - "Κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα όπως δεν έχω κλάψει ποτέ"

Ολίβια Μαν: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη διπλή μαστεκτομή - "Κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα όπως δεν έχω κλάψει ποτέ"

-

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Ολίβια Μαν, η οποία αποκάλυψε τα συναισθήματα που της δημιουργήθηκαν όταν υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «SheMD» και είπε: «Έκλαιγα για μία εβδομάδα μετά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος μου.

Ήμουν μόνη μου στο μπάνιο, κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα με έναν τρόπο, που νομίζω ότι δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου.

«Δεν ήθελα να έχω μεγάλο στήθος. Σκεφτόμουν "εδώ είμαι". Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είμαι ζωντανή κι είμαι εδώ για το μωρό μου. Αλλά αν απλά το αφήσω πίσω και δεν πω ποτέ στον κόσμο ότι είχα καρκίνο, θα με κοιτάξουν απλά και θα πουν "πωπω, τι κακή δουλειά που έκανε στο στήθος της, κοίτα την"», ανέφερε για τις συμβουλές των γιατρών να τοποθετήσει μεγαλύτερα εμφυτεύματα, καθώς αφαιρέθηκε μεγάλο τμήμα του ιστού της.

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο, η Ολίβια Μαν ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)