Celebrity

05 Ιουνίου 2024 08:56

Ασημένια Βουλιώτη: Ο λόγος που δεν έδωσε πανελλήνιες - "Οι γονείς μου έπαθαν σοκ"

Ασημένια Βουλιώτη: Ο λόγος που δεν έδωσε πανελλήνιες - "Οι γονείς μου έπαθαν σοκ"

-

Η Ασημένια Βουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουνίου στο πλατό του "The 2Night Show". Η αγαπημένη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις "Ψυχοκόρες" μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και να μη δώσει Πανελλήνιες.

"Δεν πήγα να δώσω ποτέ Πανελλαδικές εξετάσεις. Ήταν ανατροπή. Οι δικοί μου άνθρωποι έπαθαν σοκ, γιατί διάβαζα πάρα πολύ για να δώσω! Πήγαινα φροντιστήριο αρκετά και είχα και φοβερούς δασκάλους.

Ήταν σοκ για τους γονείς μου, για μένα δεν ήταν. Εγώ το δούλευα χρόνια μέσα μου. Πολλές φορές έβλεπα ταινίες και όταν έφευγαν όλοι από το σπίτι, καθόμουν και έπαιζα ρόλους. Δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Από πολύ μικρή είχα αυτό το ένστικτο μέσα μου. Και στις Πανελλαδικές το ανακοίνωσα γιατί κατάλαβα ότι εκεί κρίνεται όλη μου η ζωή. Δεν έδωσα εξετάσεις.

Είχα κάνει λίγη θεατρικό εργαστήρι στα Τρίκαλα. Η μαμά μου είναι μαθηματικός και ο μπαμπάς μου είναι στρατιωτικός αλλά δεν ήταν καθόλου αυστηρός. Μου είπε να κάνω αυτό που θέλω! Οι γονείς μου είναι τρομεροί υποστηρικτές μου. Είναι πλάι μου και το χαίρονται. Νιώθω ελεύθερη! Δεν ένιωσα ποτέ φόβο έκθεσης στους γονείς μου.

Ήταν φοβερό δώρο για μένα οι Ψυχοκόρες, πόσο μάλλον μετά τη σχολή, δεν το περίμενα. Η κωμωδία είναι το καλύτερο αλλά το πιο δύσκολο. Νιώθω ότι πρέπει να πηγαίνεις με το ένστικτό σου, σε οδηγεί στον σωστό δρόμο" εξομολογήθηκε η Ασημένια Βουλιώτη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos