Celebrity

05 Ιουνίου 2024 08:10

Ασημένια Βουλιώτη: Ο ρόλος της Μαρινέλλας στην ταινία "Υπάρχω" και η συνεργασία της με τον Χρήστο Μάστορα

Ασημένια Βουλιώτη: Ο ρόλος της Μαρινέλλας στην ταινία "Υπάρχω" και η συνεργασία της με τον Χρήστο Μάστορα

-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (04/06) την Ασημένια Βουλιώτη, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στην ταινία "Υπάρχω", με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου ερμηνεύει τον ρόλο της Μαρινέλλας στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα.

"Τρομερή πρόκληση για μένα να υποδυθώ τη Μαρινέλλα. Δε θα ντουμπλάρουν τη φωνή μου. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα είδωλο, μύθο. Δεν έχει τύχει να βρεθώ μαζί της, θα το ήθελα πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτή. Έχω δει πολλά βίντεο. Με τη ζωή της κατά τη διάρκεια που ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη, γιατί εμένα αυτό με αφορά. Τη θαυμάζω από μικρή γιατί η μητέρα μου έχει μεγάλο έρωτα μαζί της.

Σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος την ταινία. Μου είπαν “Μαρινέλλα, έλα να κάνουμε ένα κάστινγκ”. Σοκ! Εκείνη τη μέρα ήμουν μόνη μου, είχα μελετήσει τις σκηνές και έκανα οντισιόν. Πέρασε καιρός, με “κοσκίνισαν” μέχρι να πάρω τον ρόλο! Ήθελα να δουν πώς ερμηνεύω, πώς τραγουδάω. Μιλάμε για έναν ρόλο συγκλονιστικό.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός! Είναι συγκλονιστικός, μου δίνει πολύ στην πρόβα. Τώρα είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα. Έχουμε κάνει πρόβες! Την Παρασκευή έχω το πρώτο μου γύρισμα. Μέσα σε δύο μήνες θα έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα. Αυτές οι διαδικασίες παίρνουν χρόνο, μπορεί να πάρει και περισσότερο" ανέφερε η Ασημένια Βουλιώτη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)