Celebrity

04 Ιουνίου 2024 15:47

Ιωάννα Τούνη: Απίστευτο ξέσπασμα για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο - "Μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας. Ξεφτίλες είστε"

Ιωάννα Τούνη: Απίστευτο ξέσπασμα για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο - "Μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας. Ξεφτίλες είστε"

-

Στη Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη αυτές τις ημέρες μαζί με τις συνεργάτιδές της από την εταιρεία ρούχων της και όλες μαζί πραγματοποιούν φωτογράφιση για τα νέα μαγιό που θα κυκλοφορήσουν.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με την παρέα της, κάτι που όπως φαίνεται την ενόχλησε.

Η Ιωάννα Τούνη ενημερώθηκε για το εν λόγω απόσπασμα από την τηλεόραση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ξέσπασε για τη βιντεοσκόπηση που έγινε χωρίς την συγκατάθεσή της, αλλά και για τα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος του εν λόγω μέσου για την εμφάνισή της.

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Το μάθαμε σήμερα από το κανάλια. Ήρθε χθες δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, κάπου από κάποιο πεζούλι, με τηλεφακό, με ζουμ, μας έβγαλε παράνομα βίντεο, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας εδώ πέρα με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Αλλάζαμε... Σπίτι μας τώρα έτσι;

Μας έβγαλε βίντεο το οποίο το έδωσε στα κανάλια και το έπαιξαν, στο οποίο βγήκε κιόλας ο @@ να πει "θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο για έτσι όπως ήταν". Βρε παλιο@@! Μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Είναι δυνατόν; Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το αν σου άρεσε πως ήμασταν στο σπίτι μας ή όχι; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε! Ξεφτίλες είστε!», είπε αρχικά.

«Αχ συμπεθέρες, αναπνοούλες! Να μη μας χαλάνε αυτοί οι γελοίοι τη διάθεσή μας. Συνεχίζουμε κανονικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», πρόσθεσε μετά από λίγο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)