Celebrity

04 Ιουνίου 2024 15:02

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την μικρή της κόρη, Μαρίνα - "Μου έλεγε ότι έχει άγχος και της είπα..."

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την μικρή της κόρη, Μαρίνα - "Μου έλεγε ότι έχει άγχος και της είπα..."

-

Το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, "Ελένη", μαζί με τους συνεργάτες της ασχολήθηκαν με το θέμα του άγχους.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο άγχος που έχουν τα μικρά παιδιά και ταυτόχρονα αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την μικρή της κόρη, Μαρίνα.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Το άγχος είναι αυτό που πραγματικά κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ στη ζωή των ανθρώπων. Εδώ και τα μικρά παιδιά σου λένε ότι έχουν άγχος. Χθες, η μικρή μου κόρη μου έλεγε "έχουμε κολύμβηση αύριο και θα κάνουμε αγώνες και φοβάμαι και αν δεν πάω καλά;". Της λέω "ε καλά παιδί μου".

"Έχω ένα άγχος" μου λέει και της είπα ότι άγχος σε αυτή την ηλικία δεν επιτρέπεται. Άρα, από μικρά παιδιά ξεκινάει και μπαίνει το άγχος στη ζωή μας. Το άγχος μπαίνει σε πολύ μικρή ηλικιακή φάση στη ζωή μας και μέχρι όσο ζούμε υπάρχουν λόγοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)