Celebrity

04 Ιουνίου 2024 15:19

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έτσι απάντησε όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν θα μαγειρέψει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έτσι απάντησε όταν η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν θα μαγειρέψει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

-

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παντρευτεί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα αναλάβει το μενού των καλεσμένων, με τη Φαίη Σκορδά να ρωτά στον αέρα του "Fay's Time" τον γνωστό σεφ, αν θα είναι τελικά αυτός που θα μαγειρέψει στον γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Εσύ θα μαγειρέψεις στον γάμο του Κασσελάκη; Έλα πες μου" ρώτησε η Φαίη Σκορδά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, με εκείνον να της απαντά: "Δεν μπορώ να σου πω! Πάμε παρακάτω! Όχι, δεν θα μαγειρέψω εγώ".

Όταν στη συνέχεια ο σεφ ρωτήθηκε αν είχε δεχθεί σχετική πρόταση, αλλά και για το πιλάφι στον γάμο, πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να πω. Θα έχει πιλάφι στον γάμο, αφού θα γίνει στα Χανιά. Δεν γίνεται γάμος στα Χανιά χωρίς πιλάφι. Εγώ όταν ήμουν στα Χανιά, αν δεν υπήρχε στον γάμο πιλάφι, γυρνούσαν την άλλη μέρα κι έλεγαν πως ο γάμος ήταν χάλια. Δεν πας να έχεις χαλάσει εκατομμύρια; Αν το πιλάφι δεν ήταν καλό, έλεγαν πως ήταν μέτριος ο γάμος".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos