Celebrity

04 Ιουνίου 2024 14:06

Φειδίας Παναγιώτου: Αποκαλύπτει γιατί θάφτηκε 10 ημέρες κάτω από τη γη μέσα σε φέρετρο με ένα φίδι

Φειδίας Παναγιώτου: Αποκαλύπτει γιατί θάφτηκε 10 ημέρες κάτω από τη γη μέσα σε φέρετρο με ένα φίδι

-

Έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο «The 2Night Show» είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 τον Κύπριο youtuber, Φειδία Παναγιώτου.

Ο 24χρονος μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε τελικά να κάνει το κανάλι του στο YouTube επιτυχημένο, αφού τόλμησε πράγματα που κανείς δεν είχε ξανακάνει! Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι ο νεαρός Κύπριος είναι ο ίδιος άνθρωπος που κοιμόταν για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να… αγκαλιάσει τον Elon Musk!

Όπως αποκάλυψε ο Φειδίας Παναγιώτου, κέρδισε μία Lamborghini από τον youtuber, Mr Beast, αφού με δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια. Ο Φειδίας Παναγιώτου, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε και γιατί θάφτηκε για 10 ημέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι. "Ήταν οι καλύτερες διακοπές που έκανα στη ζωή μου! Δεν σκεφτόμουν τίποτα", τόνισε. Όσο για τον λόγο που το έκανε; Ήθελε να ξεπεράσει τον φόβο του για τα φίδια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)