Celebrity

04 Ιουνίου 2024 09:16

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί την περίοδο που ο Θέμης ήταν δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη;"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί την περίοδο που ο Θέμης ήταν δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη;"

-

Με αφορμή αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για τη συνέντευξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί την Τρίτη (04/06) στον αέρα του Happy Day.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μάλιστα και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως όταν αρχικά ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του, εκείνη δέχτηκε επίθεση.

"Χθες είχαμε εδώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το είπα και μπροστά του, ότι δε δέχτηκα καμία παρέμβαση για τις ερωτήσεις. Είναι γεγονός. Ρωτήθηκα ποιες θα είναι οι θεματικές μου. Δεν μου είπαν μη ρωτήσεις κάτι. Είμαι η μόνη δημοσιογράφος που ρώτησα για τον κύριο Καραμανλή. Και είχα από κάτω σχόλια στο Instagram που έλεγαν ότι δε ρώτησα για τα Τέμπη και έκανα τρεις ερωτήσεις. Σχολιάστε από κάτω, αλλά δείτε πρώτα. Είναι η παθογένεια της σημερινής εποχής.

Θα σας πω όμως κάτι, την περίοδο που είχε ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, σας θυμίζω ότι ο Θέμης ήταν ο πρώτος δικηγόρος του. O οποίος για δικούς του λόγους αποχώρησε από την υπόθεση. Ξέρετε τι επίθεση είχα δεχτεί εγώ εκείνη την περίοδο; “Παίζεις το metoo και ο σύζυγός σου υπερασπίζεται…”.

Ταυτίσαμε έναν δικηγόρο, που κάνει ένα ιερό λειτούργημα, γιατί ακόμα και ο δολοφόνος δικαιούται υπεράσπιση. dεν σημαίνει ότι ταυτίζεται ο δικηγόρος με τον εντολέα. Κι όμως. Να ξέρει ο κόσμος που εκσφενδονίζει το θυμό του, την οργή του και την τοξικότητά του", είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)