Celebrity

03 Ιουνίου 2024 15:10

Ελένη Μενεγάκη: Το drone που σηκώθηκε την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Το drone που σηκώθηκε την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην Άνδρο

-

Τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών εκμεταλλεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη, που το Σαββατοκύριακο συνδύασε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα ταξίδι στην αγαπημένη της Άνδρο.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας περιέγραψε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής της ένα σκηνικό που της συνέβη όσο ήταν σε παραλία της Άνδρου, όπου συχνάζει. Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη, δύο νεαροί σήκωσαν drone, την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με έναν από αυτούς.

"Χθες ήμουν στην παραλία, που δεν είναι δικιά μας, αλλά τη νιώθουμε σαν δικιά μας και ήταν σχεδόν άδεια. Ήταν φανταστική! Κάποια στιγμή έρχεται μία μηχανή με δύο αγόρια, ωραιότατα νεαρά αγόρια. Μετά από ένα μισάωρο πετάξανε ένα drone και καταλαβαίνετε για πότε, σηκώθηκα και άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου, να φορώ καπέλο και να λέω "Ας το καλό μου χαλάσανε τη μέρα μου".

Πάω να φύγω τρέχοντας και με πλησιάζει ο ένας και λέω "μπράβο θράσος". Και μου λέει "με θυμάστε; Διαβάζαμε βιβλία μαζί". Του λέω "πες το καλέ μου άνθρωπε και ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να τρέχω". Είχαμε συναντηθεί τυχαία σε έναν εκδοτικό οίκο. Είχε μαζί βιβλίο να μου αφήσει. Δικό του ήταν το drone αλλά εγώ που να το καταλάβω;" αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)