Celebrity

03 Ιουνίου 2024 11:00

Περήφανη μαμά η Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Ανδρέα Φουστάνο και την κόρη τους στην αποφοίτησή της

Περήφανη μαμά η Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Ανδρέα Φουστάνο και την κόρη τους στην αποφοίτησή της

-

Περήφανη μαμά είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς η μικρότερη κόρη της, Ανδριάνα Φουστάνου, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο και πήρε το Master της.

Στο πλευρό της Ανδριάνας Φουστάνου στην αποφοίτησής της βρέθηκε ο πατέρας της, Ανδρέας Φουστάνος.

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου που βρίσκεται αυτές τις ημέρες εκτός Ελλάδος και πραγματοποιεί Ευρωπαϊκή περιοδεία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον πρώην σύζυγό της και την κόρης τους στην αποφοίτησή της.

«Περήφανη για σένα», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου για την κόρη της, Ανδριάνα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα δεμένη με τις κόρες της και σε συνέντευξή της στο FTHIS η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για εκείνες και τη σχέση που έχουν: «Οι κόρες μου θα πρέπει να απαντήσουν στο πως είμαι ως μητέρα. Ωστόσο, προσπάθησα να έχω μια ισορροπημένη σχέση μαζί τους και ως μητέρα και συνάμα ως φίλη τους. Είμαστε μια ωραία παρέα. Περνάμε πολύ όμορφα οι τρεις μας και προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο να περνάμε μαζί - λόγω των σπουδών τους λείπουν. Συζητάμε όσα θέλουμε να μοιραστούμε και νιώθουμε μια όμορφη ενωμένη οικογένεια».

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Θεοδωρίδου - Φουστάνος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)