Celebrity

03 Ιουνίου 2024 07:48

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 14ο live

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 14ο live

-

Εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής (02/06) προβλήθηκε αυτή τη βδομάδα το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη.

Τα 8 ζευγάρια διαγωνίστηκαν με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία 70 χρόνια, με την κριτική επιτροπή των Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή να έχει δύσκολη αποστολή, καθώς οι διαγωνιζόμενοι έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη με τις ερμηνείες τους.

Τα ζευγάρια έδωσαν για ακόμη μια φορά επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσιάζοντας τους κριτές και τους τηλεθεατές με τις προσπάθειές τους.

Η στιγμή της αποχώρησης ανέβασε την αγωνία στα ύψη, με τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη να είναι ο Στάθης Σχίζας με τη Μαλού και η Δώρα Παντέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Κόντρα στα προγνωστικά, ο Στάθης και η Μαλού εξασφάλισαν το εισιτήριό του στο 15ο live, με τη Δώρα Παντέλη και τον Αναστάσιο Ράμμο να αποχωρούν!

"Το ταξίδι του J2US δεν τελειώνει ποτέ, ερχόμαστε όλοι τα live και περνάμε υπέροχα. Θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε και να σας βλέπουμε από το σπίτι" Θα ξαναρθούμε" δήλωσε η Δώρα Παντέλη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)