Celebrity

02 Ιουνίου 2024 23:59

J2US: Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε την πρόταση γάμου του Σεβδικαλή στην Κουρτίδου και θυμήθηκε την δικιά της - "Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης"

J2US: Η Καίτη Γαρμπή σχολίασε την πρόταση γάμου του Σεβδικαλή στην Κουρτίδου και θυμήθηκε την δικιά της - "Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης"

-

Την on air πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς θυμήθηκε στο αποψινό J2US η Καίτη Γαρμπή με αφορμή την κίνηση που έκανε ο Γιάννης Σεβδικαλής στην Σοφία Κουρτίδου στο live της προηγούμενης εβδομάδας.

Η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου απουσίαζε στην πρόταση γάμου, αφού βρισκόταν στην Αυστραλία για συναυλίες, ωστόσο σήμερα ευχήθηκε στο ζευγάρι να είναι μαζί για πολλά χρόνια όπως εκείνη και ο σύζυγός της.  

«Και δεν ήμουν εγώ στην πρόταση γάμου, ρε παιδιά; Αλήθεια, ρωτάς, αν μου θύμισε κάτι από την πρόταση του Διονύση; Μα νομίζω ότι συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Διονύσης με αυτή την πρόταση. Και δεν το ήξερα έτσι; Το έλεγα και πριν στα παιδιά, ότι δεν το ήξερα.

Έτσι κάνουν οι σωστοί άνδρες. Παιδιά μου, να ζήσετε. Μπορεί αν είναι πολύ μεγάλη αυτή η κουβέντα που θα πω αλλά θα την πω γιατί την νιώθω. Εύχομαι να είστε μαζί τόσα πολλά χρόνια όσα είμαι εγώ με τον Διονύση και να αγαπιέστε όπως αγαπιέμαι εγώ μαζί του. Εύχομαι να είστε για πάντα μαζί! Να προχωράτε μαζί», είπε η Καίτη Γαρμπή στην Σοφία Κουρτίδου και στον Γιάννη Σεβδικαλή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)