Media

02 Ιουνίου 2024 17:02

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα - Αυτά θα είναι τα ντουέτα των MAD VMA

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα - Αυτά θα είναι τα ντουέτα των MAD VMA

-

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 2/6 ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Αρχικά, ο διευθυντής του FTHIS ανέφερε ότι υπάρχει ένα ρεπορτάζ της Real News για την Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με το οποίο η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στο Β' μισό της επόμενης σεζόν, σε κάτι διαφορετικό από όσα την έχουμε συνηθίσει, δηλαδή σε μια εκπομπή που δεν θα είναι καθημερινή και δεν θα έχει τοποθετήσεις εμπορικών. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι βραδινή!

Στη συνέχεια αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τα MAD VMA 2024, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 19/6. Μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Χρήστου Κούτρα μάθαμε ποιοι θα τραγουδήσουν αλλά και κάποια από τα ντουέτα των βραβείων! Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και θα τραγουδήσουν το "Φιλί της ζωής". Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει ένα δικό του τραγούδι, σε στίχους και μουσική ενώ θα τραγουδήσει και με τον RACK. Ο καλλιτέχνης θα έχει και τρίτη εμφάνιση, αλλά είναι ακόμα σε αναζήτηση για το ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει!

Η Δέσποινα Βανδή, θέλει να τραγουδήσει την "Πανσέληνο" αλλά είναι ακόμα σε αναζήτηση "παρτενέρ", αφού ο Mente Fuerte δεν θα εμφανιστεί στα βραβεία. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στη σκηνή θα εμφανιστεί και ο Αναστάσιος Ράμμος! Ο Stan είναι επίσης σε αναζήτηση ντουέτου, ενώ θέλει έναν άνδρα τραγουδιστή για να ερμηνεύσουν μαζί μια επιτυχία του.

Μια ακόμα έκπληξη θα είναι και η ENISA, η οποία θα τραγουδήσει μαζί με την Αναστασία Δημητρά!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)