Celebrity

02 Ιουνίου 2024 17:27

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση για ψώνια στο Νόρφολκ - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας;

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση για ψώνια στο Νόρφολκ - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας;

-

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Κέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψη πως δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Ωστόσο, πολλές φορές η Δούκισσα της Ουαλίας έχει πραγματοποιήσει “αθόρυβες” εμφανίσεις και κάτι τέτοιο έγινε και πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης! Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνιση έξω από το σπίτι της - Εντοπίστηκε μαζί με την οικογένειά της

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eastern Daily Press, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ εθεάθησαν να ψωνίζουν σε ένα ντελικατέσεν στο Νόρφολκ την περασμένη Τρίτη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο μαγαζί εκείνη την ώρα δήλωσε: «ήταν ωραίο που είδα το ζευγάρι να ψωνίζει μαζί» και σημείωσε ότι ο Γουίλιαμ είχε αγοράσει σοκολάτα.

Τα κατάστημα, που ονομάζεται Bakers & Larners, πουλά υψηλής ποιότητας, χειροποίητα προϊόντα και διαθέτει έναν πάγκο με πολυτελείς σοκολάτες.

Μια εκπρόσωπος της Bakers & Larners είπε: «Είναι πάντα τιμή μας που μας επισκέπτεται η Βασιλική Οικογένεια και η Τρίτη δεν ήταν διαφορετική - ανυπομονούμε να τους δούμε σύντομα στο Χολτ».

Στις 22 Μαρτίου, μετά από εβδομάδες εικασιών, η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο και ζήτησε «λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα».

Το βασιλικό ζευγάρι και τα παιδιά τους έμειναν στο ιδιωτικό τους σπίτι Anmer Hall στο κτήμα Sandringham κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της Κέιτ Μίντλετον.

Photo Credits: AFP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)