Celebrity

01 Ιουνίου 2024 21:02

Ζέτα Μακρυπούλια: Υποδέχθηκε τον Ιούνιο στην παραλία - Οι φωτογραφίες με μαγιό

Ζέτα Μακρυπούλια: Υποδέχθηκε τον Ιούνιο στην παραλία - Οι φωτογραφίες με μαγιό

-

Με αρκετή ζέστη μπήκε σήμερα ο Ιούνιος σε όλη την Ελλάδα και έτσι αρκετοί εκμεταλλευτήκαν το γεγονός και πήγαν στην παραλία προκειμένου να δροσιστούν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε μια ανάρτηση στην οποία την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της σε παραλία της Κύθνου, που αποτελεί αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό.

«Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας…Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου!

Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια και ευχήθηκε στους ακολούθους της καλό καλοκαίρι!

Η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε, αφού διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα, καθώς στις φωτογραφίες την είδαμε να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)