Celebrity

01 Ιουνίου 2024 18:38

Αντίνοος Αλμπάνης: "Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο του Maestro"

Αντίνοος Αλμπάνης: "Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο του Maestro"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για το Maestro και αποκάλυψε την σκηνή που τον δυσκόλεψε και τον έκανε να θυμώσει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Διαβάστε επίσης! Maestrο: Η Στεφανία Γουλιώτη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Τρία χρόνια τώρα έχουμε περάσει μαγικές στιγμές. Περάσαμε κάτι βραδιές στους Παξούς. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μηχανή παραγωγής χαράς. Μαζευόμασταν στα σπίτια και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Η Χάρις Αλεξίου είναι ένας μαγικός άνθρωπος. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι είχαμε ένα κοινό στόχο, να βγει μία ωραία δουλειά για τον κόσμο. Κανείς δεν έβαλε πάνω το εγώ του», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης και συνέχισε:

«Ήταν πολύ δύσκολο, όταν έθαψε το σκυλί...Θύμωσα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το έβαλε αυτό στο σενάριο. Του λέω ‘καλέ μου άνθρωπε, στο σινεμά και στην τηλεόραση δεν σκοτώνεις σκυλί και παιδί, θα σε μισήσει ο κόσμος’. Θυμώνω πιο πολύ γιατί τον Χαράλαμπο τον έφερε σαν φάντασμα στην σειρά, την Μπλου όμως δεν την έφερε». 


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)