Media

01 Ιουνίου 2024 16:29

Maestrο: Η Στεφανία Γουλιώτη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestrο: Η Στεφανία Γουλιώτη ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη σειρά - Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

-

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του Maestro να βγήκε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι ηθοποιοί συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο, ο οποίος θα αποτελείται από 4 επεισόδια, τα οποία θα βγουν τον Οκτώβριο.

Σήμερα μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αποχαιρέτησε την Στεφανία Γουλιώτη, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στο Maestro.

Ο ίδιος κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρουν μαζί και μαζί με την τηλεοπτική τους κόρη και έγραψε στη λεζάντα:  «Χθές το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα «Αλεξάνδρα», που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η @stefaniagoulioti που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα.

Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)