Celebrity

31 Μαΐου 2024 16:04

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα σε όσους δίνουν Πανελλήνιες - "Το έπαθα και εγώ και αν μπορούσα να βοηθήσω…"

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα σε όσους δίνουν Πανελλήνιες - "Το έπαθα και εγώ και αν μπορούσα να βοηθήσω…"

-

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Το άγχος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλο και για αυτό η Δέσποινα Βανδή με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους μαθητές που φέτος δίνουν εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης! Η Ελεονώρα Μελέτη για τις Πανελλήνιες: "Έχουν περάσει 28 χρόνια και ακόμα θυμάμαι τον κόμπο στο στομάχι"

«Σήμερα ξεκινάει το δικό σας ταξίδι για αρκετούς από εσάς μέσω των Πανελληνίων. Θέλω απλά να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι ο προορισμό σας είναι η αρχή του ταξιδιού σας. Πάρτε βαθιές ανάσες παιδιά, ό,τι διαβάσατε, διαβάσατε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει…Θέλω να χαλαρώσετε και να μην αγχώνεστε διότι δεν είναι ο προορισμός οι Πανελλήνιες, η ζωή όλη είναι μπροστά σας, ευκαιρίες υπάρχουν, θα υπάρξουν.

Με λίγα λόγια θέλω να σας πω γιατί το έπαθα και εγώ και αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιο παιδί για να μην το πάθει, μην τρελαίνεστε, μην αγχώνεστε, η ζωή είναι μπροστά σας και μόλις ξεκινάτε να ταξιδεύετε. Οι αποσκευές σας θα γεμίσουν όλα αυτά τα χρόνια, σε μια αποσκευή κάπου κάπου θα υπάρξουν και οι Πανελλήνιες, σε ένα μικρό νεσεσεράκι μέσα. Εμείς ως γονείς σας αγαπάμε ό,τι και να γίνει. Για εμάς το καλύτερο είναι να είστε γεροί, με υγεία και σωματική και ψυχική. Αναπνεύστε λοιπόν, καλή επιτυχία για σήμερα και αν κάτι στραβώσει για τον οποιοδήποτε λόγο, δε χάθηκε ο κόσμος. Αυτό θέλω να θυμάστε! Η ζωή είναι μπροστά σας», λέει μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή στο βίντεο που κοινοποίησε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)