Celebrity

31 Μαΐου 2024 13:45

Καινούργιου για Μενεγάκη: "Θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και ούτε που θα με ένοιαζε"

Καινούργιου για Μενεγάκη: "Θα καθόμουν στην Άνδρο με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και ούτε που θα με ένοιαζε"

-

Έναν ενδιαφέρον διάλογο με αναφορές στο τηλεοπτικό τους μέλλον και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν, είχαν την Πέμπτη (30/05) στην "Ελένη", η Ελένη Μενεγάκη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Το παραπάνω απόσπασμα προβλήθηκε την Παρασκευή στη "Super Κατερίνα", με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχόλιο, με αφορμή μια ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον.

"Καλά κλείσε μία δουλίτσα γιατί έχεις οικογένεια και δεν θέλω να περιμένεις, έχεις οικογένεια" είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στο δημοσιογράφο.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: "Εγώ αν ήμουν η Ελένη Μενεγάκη, αν είχα κάνει την πορεία της, είχα βγάλει τόσα, γιατί οικονομικά τα έχει πάει φανταστικά, έχει κάνει τις επιχειρήσεις της, ούτε που θα με ένοιαζε. Θα καθόμουν στην Άνδρο, στο σπίτι μου με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και ούτε που θα με ένοιαζε. Δε το λέω υποτιμητικά, αλλά αν έχεις κάνει τόσες επιτυχίες, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι που… Τέλος πάντων, εγώ λέω τι θα έκανα. Μη λέω και μεγάλα λόγια, αλλά...".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)