Celebrity

31 Μαΐου 2024 13:15

Βασίλης Καρράς: Η περιουσία του και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για να πουλήσει το χωριό της Ειρήνης

Βασίλης Καρράς: Η περιουσία του και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για να πουλήσει το χωριό της Ειρήνης

-

Ο κουμπάρος του Βασίλη Καρρά, Παναγιώτης Πετρίδης μίλησε στο "Πρωινό" και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο.

Ο ίδιος, ρωτήθηκε για την περιουσία του αξέχαστου τραγουδιστή που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αποκάλυψε ο Βασίλης Καρράς δέχτηκε στο παρελθόν πρόταση 7 εκατ. ευρώ για να πουλήσει "το χωριό της Ειρήνης", ωστόσο αρνήθηκε.

Χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πετρίδης, συνδημιουργός του "χωριού της Ειρήνης" δήλωσε: "Το χωριό της Ειρήνης είχε κοστίσει γύρω στο 1,5 δις δραχμές, δηλαδή 5 εκατομμύρια ευρώ. Θυμάμαι ότι του είχε γίνει πρόταση γύρω στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ για να το δώσει. Για κάποιο λόγο δεν το έδωσε. Ήταν όνειρο ζωής. Το ξεκίνησε από το μηδέν, το έφτασε εκεί που το έφτασε… Τώρα το δουλεύουν η κόρη και η γυναίκα του. Πάει καλά, είναι πανέμορφο".

Όσο για το ποσό των 10 εκατ. ευρώ που ακούστηκε ότι είναι η περιουσία του Βασίλη Καρρά, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του, ο κουμπάρος του είπε: "Νομίζω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι πράγματα που δεν εκτιμώνται με το μολύβι και το χαρτί".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)