Celebrity

31 Μαΐου 2024 15:10

Αντζελίνα Τζολί: Στο κόκκινο χαλί με την κόρη της - Αλλάζει το επίθετό της & δεν θέλει εκείνο του Πιτ (Photo - Video)

Αντζελίνα Τζολί: Στο κόκκινο χαλί με την κόρη της - Αλλάζει το επίθετό της & δεν θέλει εκείνο του Πιτ (Photo - Video)

-

Μετά τους Παξ και Ζαχάρα και η Βίβιαν, η οποία είναι η κόρη που απέκτησε με την Αντζελίνα Τζολί, θέλησε να αλλάξει το επίθετό της και να μην φέρει πλέον, εκείνο του Μπραντ Πιτ. Πιο συγκεκριμένα, έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, έφεραν στη δημοσιότητα το αίτημα της Σιλό Πιτ-Τζολί, η ζητά και επίσημα να αφαιρεθεί από το όνομά της, το επίθετο του πατέρα της και να κρατήσει μόνο εκείνο της μητέρας της.

Η Βίβιαν, κατέθεσε τα απαραίτητα χαρτιά στα 18α γενέθλιά της, τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ζήτησε το νέο της νόμιμο όνομα να είναι Σιλό Τζολί. Η παραπάνω εξέλιξη ήρθε λίγο μετά την είδηση από τον κύκλο του Brad Pitt πως εκείνος θέλει να αποκαταστήσει την σχέση του με την κόρη του, Σιλό.

Μπραντ Πιτ κόρη

Λίγη ώρα μετά από αυτήν την είδηση, η  Αντζελίνα Τζολί πήγε στην πρεμιέρα του «Reefer Madness: The Musical» για να στηρίξει ττην Κρίστεν Μπελ, η οποία συμμετείχε στο αρχικό καστ και τώρα είναι παραγωγός του μιούζικαλ μαζί με την κόρη της!

Μητέρα και κόρη πόζαραν στον φακό ευδιάθετες και τα πρακτορεία, όπως το Extra TV, τις απαθανάτισαν στη σπάνια αυτή κοινή τους εμφάνιση. Φυσικά, το σχετικό βίντεο έγινε viral στο Twitter.

Δείτε το:


Photo Credits: ABACA PRESS - AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)