Celebrity

31 Μαΐου 2024 15:48

Bασιλιάς Κάρολος: Παρών στην παρέλαση Trooping The Colour - Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον

Bασιλιάς Κάρολος: Παρών στην παρέλαση Trooping The Colour - Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον

-

Το παρών θα δώσει ο Βασιλιάς Κάρολος στην παρέλαση Trooping The Colour, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον η οποία δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση Colonel's Review - την παραδοσιακή πρόβα - που διεξάγεται μία εβδομάδα πριν από την ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του Καρόλου στις 8 Ιουνίου.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν λαβει μέρος στην παραδοσιακή Επιθεώρηση Συνταγματάρχη στις 8 Ιουνίου. Αντίθετα, τον ρόλο αυτόν θα αναλάβει ο Αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ.

Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον

Το αν θα παρευρεθεί ή όχι στο Trooping the Color στις 15 Ιουνίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο μάλλον φέτος θα λάμψει δια της απουσίας της. Θυμίζουμε ότι ο βασιλιάς Κάρολος ανέλαβε ξανά τα καθήκοντά του στο τέλος Απριλίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αξιωματούχος του παλατιού ανέφερε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ότι: "Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από καρκίνο, ενώ παράλληλα, το Παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι συνεχίζει να αναρρώνει, ωστόσο, χρειάζεται ακόμα χώρο και χρόνο".

Photo Credits: ABACA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)