Celebrity

31 Μαΐου 2024 10:32

Κατερίνα Καινούργιου: "Εισέβαλε" στο "Happy Day" και ευχήθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της

Κατερίνα Καινούργιου: "Εισέβαλε" στο "Happy Day" και ευχήθηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της

-

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές εκπλήξεις την περίμεναν στον αέρα της εκπομπής της “Happy Day”.

Λίγο πριν το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha ρίξει αυλαία, η Κατερίνα Καινούργιου “εισέβαλε” στο πλατό με μια τεράστια ανθοδέσμη προκειμένου να ευχηθεί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δε ξέρω τι πίστευες ότι θα’ ρθει ως μεγάλη έκπληξη. Εγώ είμαι. Να τα εκατοστίσεις αγάπη μου. Δε με ενημέρωσε κανείς για τίποτα και μόνη μου πήρα το πρωί και λέω “θέλω να μπω στη Σταματίνα”. Θα είχα πάρει και καλύτερο δώρο, αλλά αυτό βρήκα πρωί πρωί… Την είδε την Σταματίνα μια φορά ένας φίλος μου έξω που είναι από το εξωτερικό και του είπα είναι παρουσιάστρια, έχει τρία παιδιά. Μου είπε πως φαίνεσαι 25 χρόνων. Του λέω μην απλώνεσαι είναι παντρεμένη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με την παρουσιάστρια να την ευχαριστεί για τις ευχές.

«Παίζεις πρώτο θέμα σε όλα τα site που κλαις, αλλά κλαις πολύ όμορφα», συμπλήρωσε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου και αποχώρησε από το πλατό προκειμένου να ετοιμαστεί για να βγει στον αέρα με την εκπομπή της, «Super Κατερίνα».


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)