Celebrity

31 Μαΐου 2024 08:56

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

-

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Πέμπτη (30/05) η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και στέλνοντας τις ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

"Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει", ανέφερε η ανάρτηση.

Το πρωί της Παρασκευής η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day πως μίλησε με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα και μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα, Ματθίλδη, την οποία γνωρίζει πολλά χρόνια.

Η δημοσιογράφος είπε μάλιστα πως όταν τη ρώτησε αν το μωρό θα πάρει το όνομά της, πήρε καταφατική απάντηση.

"Χθες γέννησε η Βίκυ Κάβουρα, πήγαν όλα καλά. Μίλησα με την πεθερά της Βίκυς Κάβουρα. Μοιάζει στον Γιώργο Τζαβέλλα. Ρώτησα αν θα πάρει το όνομα της και μου είπε ναι. Ματθίλδη. Τον έχει μεγαλώσει τον Γιώργο με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ τον ξέρω από παιδάκι τον Γιώργο" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)