Celebrity

30 Μαΐου 2024 14:57

Φαίη Σκορδά: "Μου έστειλε ο Γιώργος μια φωτογραφία από το γήπεδο - Ο μικρός μου είχε το κασκόλ του Ολυμπιακού"

Φαίη Σκορδά: "Μου έστειλε ο Γιώργος μια φωτογραφία από το γήπεδο - Ο μικρός μου είχε το κασκόλ του Ολυμπιακού"

-

Το θέμα της ημέρας είναι η νίκη του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα και η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, δεν θα μπορούσαν να μην το συζητήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5). Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στον αγώνα, τον οποίο και παρακολούθησε από το σπίτι της, ενώ τα παιδιά της βρίσκονταν στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, συγχαρητήρια σε όλη την Ελλάδα! Μία πολύ μεγάλη πρόκληση, που θα φέρει πολλά στον αθλητισμό. «Κοκκίνισε» ο Πειραιάς, «κοκκίνισε» όλη η Ελλάδα, όλοι κοκκινίσαμε. Εγώ γέλασα πάρα πολύ, γιατί μου ήρθε μία φωτογραφία από το γήπεδο που μου την έστειλε ο Γιώργος. Ο μικρός μου είχε το κασκόλ του Ολυμπιακού και το είχε βάλει εδώ (στο πρόσωπο), το οποίο είναι προχωρημένο στάδιο. Τρελάθηκα! Κι εμείς που το είδαμε από το σπίτι ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)