Celebrity

30 Μαΐου 2024 13:14

Δανάη Μπάρκα: "Δεν θα ήθελα το αγόρι μου να μου κάνει πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο, θα λιποθυμούσα"

Δανάη Μπάρκα: "Δεν θα ήθελα το αγόρι μου να μου κάνει πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο, θα λιποθυμούσα"

-

Τα όσα είπε ο Πάνος Μουζουράκης στο "The 2Night Show" για το πώς έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη σχολίασαν την Πέμπτη στο "Πάμε Δανάη".

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μάλιστα πως δεν θα ήθελε ο σύντροφός της να της κάνει πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο.

"Αυτές οι προτάσεις, όπως του Πάνου, που είναι ευφάνταστες έχουν το χιούμορ τους και την ομορφιά τους. Όταν είναι ιδιωτικές. Όταν βλέπω προτάσεις γάμου μπροστά σε κόσμο, εκτός του ότι με πιάνει αγωνία, λέω μέσα μου “αυτός ο άνθρωπος δε θέλει τώρα”. Και να μην ήθελα, δε θα έλεγα όχι, θα έλεγα ναι, και μετά όταν φεύγαμε θα έλεγα το όχι… Αν ήμασταν με τους πολύ δικούς μας, δε θα είχα πρόβλημα, αλλά έτσι δημόσια, δε θα ήθελα, θα λιποθυμούσα" είπε η Δανάη Μπάρκα.

Με τη σειρά της η Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε: "Εμένα μου έχει συμβεί αυτό, Δανάη, να πει όχι η κοπέλα. Δεν του είπε όχι αλλά καταλάβαμε όλοι ότι ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, σαν να ήθελε να του πει: πάρε το δαχτυλίδι πίσω και πάμε να φύγουμε. Ήταν γεμάτο κόσμο το εστιατόριο. Εμείς συνεχίσαμε να τρώμε σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην τους φέρουμε σε πιο δύσκολη θέση. Μετά από λίγο οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν, δεν πήγε καθόλου καλά αυτό. Έχεις δίκιο, είναι αμήχανο".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)